Læs mere om:
Om os

GENDA negle&vipper handler med kvalitetsvarer indenfor negle, gellack, øjenvipper, makeup og hår. Med egen import direkte fra fabrik, er det muligt for os, at sikre dig en fantastisk pris. Vores varer er lagervarer, så det du finder i netshoppen er også på lager. Derfor kan vi sikre dig hurtig levering.

Levering

Vi leverer med PostNord. Du kan vælge levering med eller uden omdeling. Det kan ofte være en fordel at få leveret uden omdeling. Ikke kun pga. prisen, men også fordi, at hvis du ikke er hjemme når posten kommer, vil du først kune afhente næste dag. Når du får leveret uden omdeling, kan du afhente samme dag, og behøver ikke at være hjemme.

 læs mere

 

Returnering

Du kan altid returnere varer til os. Husk at ved nethandel gælder specielle rettigheder og regler for returnering.

Læs mere

Handelsbetingelser

Læs handelsbetingelserne. Her beskrives både returnering, betaling, fortrydelse etc.

Læs mere

TILBUD
20,00kr. 15,00kr.
Levering

Bestil inden kl. 15 - så afsendes din bestilling samme dag.

negleolie

negleolie

Neglepleje med negleolier

Negleolie plejer og beskytter dine negle, neglerødder og neglebånd. Negle olie hjælper med til at bevare fugtigheden og undgå flossede og skøre negle. Negleolie blødgør huden omkring neglepladen, der ofte er specialt udsat for udtørring. Neglebåndene blødgøres og forbliver fugtige. Negleolien hjælper til med at beskytte og reparere ødelagte, flossede og udtørrede neglebånd og neglerødder. Når huden omkring neglen udsættes for kulde, sol, salt, sæbe og andre påvirkninger, slides huden og bliver ru. Den ru hud kan plejes med negleolie. 

 

Vis:
Sortér efter:
NeglebåndssaksRustfrit stål med fjeder.Neglenipper / saks til klipning af neglebånd og negle..
22,50kr. Excl. moms: 18,00kr.
Negleolie - 7,3mlEn virkelig lækker negleolie til pleje af neglebånd, neglerødder og huden omkri..
38,00kr. Excl. moms: 30,40kr.