Gellak brugervejledning

 

GUIDE: Sådan anvender du Gellak og opnår et godt resultat.

 

Du kan downloade denne vejledning i pdf udgave: klik her

 

Læs om hvordan du kan lave flotte lange negle med builder gel her.

 

 

Før du går i gang

Omryst altid flasker før brug. LÆS GRUNDIGT MSDS, Brugervejledning og bagsiden af flakonerne for information om holdbarhed, indholdsstoffer, farer, hvordan produktet anvendes, aftages og bortskaffes.

  • Forberedelse (PREP)
  • PRIMER
  • BASECOAT
  • LAK/FARVE
  • TOPCOAT
  • NEFLEOLIE
  • Fjernelse/aftagning af gelpolish

 

FORBEREDELSE (PREP.)

Start med, at affedte og desinficere dine negle med Isopropylalkohol. Dette er en god idé at gøre, inden du begynder at skubbe neglebåndene tilbage og slibe på neglene, for at undgå bakterier flyttes rundt, eller skubbes op under neglebåndene.
Skub dine neglebånd tilbage. Fjern dødt hud med neglebåndsskærer eller neglesaks.
Slib negletippens facon hvis nødvendigt. (brug en grit 180 fil)
Slib/mattér neglepladen. (brug hvid bufferblok eller en grit 240 fil)
Fjern slibestøv og evt. fedtrester med isopropylalkohol.

PRIMER. 

Påfør et tyndt lag primer og lad den tørre. Primer skal ikke hærdes i UV lys. Den tørrer ved fordampning og efterlader neglepladen desinficeret, dehydreret og med en pH værdi, som gør det nemmere for basecoaten at binde til neglepladen. Sørg for at hele neglepladen, også kanterne, dækkes med primer. AFFEDT IKKE EFTER TØRRING.
Effekten og nødvendigheden af brug af primer, afhænger af kundens negletype. Undgå dog primer på negleplader, som naturligt er meget tørre og sprøde, da primer dehydrerer.

BASECOAT.

Påfør et tyndt lag basecoat på neglepladen. Sørg for, at hele neglen er forseglet med basecoat.Hærd basecoaten i UV lys. Hærdetid: UV 120 sek. LED 30 sek. AFFEDT IKKE EFTER HÆRDNING.
Basecoat kan i sjældne tilfælde føles brændende ved hærdning. Dette kan undgås ved lavere hærdningseffekt. Hvis hærdningseffekten nedsættes skal hærdetiderne tilsvarende forøges. Enkelte lamper har en knap specielt til dette, hvor hærdningseffekten automatisk forøges i trin.

GELLAK FARVE.

Påfør et tyndt lag farve/lak. For at opnå fuld hærdning, god hæftning og undgå at lakken evt. «krymper, er det vigtigt at påføre tynde lag. Lakker med meget mørke farver indeholder meget pigment og kan virke lidt tykkere/drøjere. Her er det især vigtigt at laget påføres så tyndt som muligt. Efter hvert lag hærdes i UV lys. Hærdetid: UV 120 sek. LED 30 sek. Gentag proceduren for næste lag. Påregn to-tre lag for at få en flot dækkende lak.

TOPCOAT.

Påfør et lag topcoat. Sørg for at hele neglepladen er dækket. Topcoaten fremhæver farverne, giver glans og ikke mindst holdbarhed og styrke. 
Hærdetid: UV 120 sek. LED 30 sek.
Efter hærdning affedtes overfladen med Isopropylalkohol.
Hvis du anvender TOPCOAT NO WIPE SKAL DER IKKE AFFEDTES.

NEGLEOLIE.

Filning og UV lys gør dine neglebånd og huden langs neglene tørre. Det er altid en god ide, at anvende negleolie, både efter behandlingen og med jævne mellemrum. Påfør et lag negleolie på neglebånd og hud omkring neglen. Masser evt. olien ind med fingrene.

 

SÅDAN FJERNES GELLAK.

Gellak er ligesom shellac, gelpolish, gellish etc. et soak off produkt. Det betyder at produktet kan opløses. Produkter der bygger på akryl og akrylater kan opløses med acetone. Væd en nailpad i acetone. Læg den på neglepladen. Pak neglen/fingerspidsen ind i et stykke staniol, så nailpads holdes på plads oven på neglepladen. Lad virke 10-20 min. Produktet kan nu skrabes af med rosenpind, spartel el.l.

BRUG NEGLEOLIE BAGEFTER, DA ACETONE UDTØRRER HUDEN OMKRING NEGLEN.

 

VIGTIGT:

Hvis du oplever allergisk reaktion som rødme i huden omkring neglen, skal du STRAKS stoppe med at bruge produktet.

 

Læs mere i bloggen
Hvad er gellak?

Hvad er gellak?

GENDA 06-01-2017 0
Hvad er gellak?Den gellak vi fører er et professinelt neglelaksystem med primer, to slags basecoat, Color/lak og topcoat. Gellak er et produkt, som pl...
Læs Mere
Kom i gang med gellak guiden

Kom i gang med gellak guiden

GENDA 02-02-2017 0
Gellak guidenGellak UV neglelak er et neglelak produkt, der ligesom ex. shellac, hærder under uv lampe. Resultatet er en hård, glansfuld, flot og mege...
Læs Mere
DUAL UV LED lamper

DUAL UV LED lamper

GENDA 06-04-2017 0
De nye DUAL LED UV lamper er lamper, som kan hærde alle slags negleprodukter.Disse lamper udsender UV lys ved både bølgelængden 365nm og 405nm. Derfor...
Læs Mere
Sådan bruger du builder gel

Sådan bruger du builder gel

GENDA 23-03-2018 0
Sådan bruger du builder gel  Hvad er Builder Gel? Du kender sikkert akryl negle og gelenegle. Builder gel er lidt det samme. Builder gel er tyndere en...
Læs Mere

Akryl, akryl negle, falske negle, flotte negle, franske negle, gel neglelak, gelenegle, hænder, kosmetolog, kunstige negle, lange negle, negle, neglelak, negleklinik, neglesalon, negletekniker, rillede negle, shellac, shellac negle, essie neglelak