DUAL UV LED lamper

Posted by august 06-04-2017 0 Comment(s)

De nye DUAL LED UV lamper er lamper, som kan hærde alle slags negleprodukter.

Disse lamper udsender UV lys ved både bølgelængden 365nm og 405nm. Derfor kan lamperne hærde alle negleprodukter. Der er en række fordele ved LED lampen.

  • Hurtigere hærdetid
  • Længere levetid af lampen/lyskilden (op til 30000 timer)
  • Lette og kompakte

Mange vi mene at disse fordele opvejer den højere pris. Det skal dog slås fast, at man kan lave præcist den samme flotte negl med en billig lampe. Hvis man ikke har det store behov for hurtig hærdetid og længere levetid, så er en almindelig UV lampe med rør stadig en god løsning.

 

Vi fører to modeller af LED lamper. Vi vil her forsøge at beskrive de to lamper over for hinanden, så du nemmere kan tage dit valg, hvilken lampe du vil investere i.

 

SUNone 9S 24W UV LED

Denne lampe er til dig, der ønsker en kompakt, billig LED lampe. Lampen har ikke nogen bund, som det normalt ses på neglelamper. Bunden har fortrinsvis den egenskab, at den skal beskytte underlaget for neglelak. Tanken er, at når man putter hånden ind i lampen, kan man komme til at ramme bordpladen. Især hvis neglene er lange, og også tommelfingeren har en tendens til at vende siden lidt ned mod underlaget. En bund kan også have god mening, når man ex. laver farveprøver, som man fører ind i lampen, og som ligger direkte på underlaget. Når lampen ikke har nogen bund, vi nogle måske vælge, at stille lampen på et stykke køkkenrulle ell.

 

Lampen har en indbygget føler, som starter lampen i det øjeblik der indsættes noget i lampen. Lampen tænder altså automatisk når hånden føres ind i lampen. Samtidig med at lampen tænder, starter det digitale ur og begynder at tælle op. Der er ikke nogen start knap og der er ikke nogen timer. Tiden kontrolleres ved at man tager hånden ud, når tælleren står på den ønskede tid. Herved slukkes lampen og tælleren nulstilles.

Betjeningen er altså så enkelt som det overhovedet kan gøres.

 

Med de 24W kan du hærde en basecoat op 20-30 sekunder.(alt efter lagtykkelse)

Farve og topcoat hærdes på 45-60 sekunder. (alt efter lagtykkelse og pigment mængde)

 

Lampen drives af en almindelig DC strømkilde. Det betyder at strømforsyningen ikke ligger i lampen. Derved kan lampen blive mindre, der genereres mindre varme, og skulle strømforsyningen gå i stykker, kan den erstattes af en anden.

 

Lampen kan med de 24W drives af USB porten eller en powerbank. Det betyder, at man altså har mulighed for at være uafhængig af strømstikket.

 

 

SUNone 48W/24W

Denne lampe er koster lidt mere end SUNone 9S lampen. Den drives af de samme dioder, men der er flere af dem. Derved kan denne lampe levere hele 48W. Lampen er mere rubust og tungere, da den er lavet kraftigere. Lampen har ex. en rustfri bund, der sidder fast med magneter. Bunden kan fjernes så man også her har mulighed for at sætte lampen ned over tæerne. 

Lampen har timerfunktion. Der er knapper med hvor du kan vælge 5S, 30S og 60S. Der ud over er der en knap, hvor du har mulighed for at vælge nedsat effekt (24W). Denne funktion kan være brugbar, hvis du ex. skal hærde en lak, hvor den store mængde pigment, gør det svært at påføre meget tyndt lag. Her vi det være en fordel at hærde længere/langsommere - med lavere effekt. På den måde kan man undgå "krympende" eller "krakelerende" lak.

Når hånden føres ind i lampen, tændes den. Samtidig vælges den ønskede timertid. Når tiden er gået, slukker lampen. Manvskal altså ikke selv holde øje med tiden. Dette kan være en fordel ved kunder.

 

Med de imponerende 48W kan du hærde en basecoat på kun 5 sekunder.

En farve eller topcoat hærdes på 30 sekunder.

60 sekunders indstillingen vil være hærdetiden for en lak eller topcoat ved 24W 

30 sekunder vil være hærdetiden for en basecoat ved 24W.

 

Sammenfatning

Begge lamper gør et fantastisk arbejde. Hærdetiden er kort, lampens/diodernes levetid er op ti 30000 timer og betjeningen er nem og enkel. Den dyre lampe er mere rubust udført. Materialerne er lidt kraftigere. Effekten gør hærdetiden kortere. Den billige lampe er let, fylder mindre, har ingen bund og man skal selv holde øje med tiden, som dog tydeligt vises på det digitale display på lampen.

 

Ekstra udstyr

Begge lamper drives af en strømforsyning. Hvis du synes ledningen er for kort i denne, eller hvis du det stik du har, ikke lige er ved siden af dit bord, kan du forlænge din ledning med denne forlænger:

 

Afsluttende om LED

Hvis du ikke har brug for mulighederne med en DUAL LED lampe, men kun hærder GelPolish kan du vælge en almindelig LED lampe. Prisen er ikke lavere, men de lamper der kun leverer 405nm. (som CCO GelPolish kan hærdes med) er ofte endnu mere rubuste og velegnede ti salon brug, hvor lampen skal holde til meget.

 

Etiketter: UV led