Om os

Om GENDA

 

Hvem er GENDA?

GENDA er udelukkende en webshop. Vi har ikke nogen fysisk butik eller showroom hvor du kan komme og se varerne.

Vi sælger til:

  • private
  • Erhverv
  • Offentlige institutioner (skoler, uddannelsessteder m.m. også med EAN)

 

Vores varer

Vores varesortiment er hovedsageligt indenfor kategorien personlig pleje og skønhed.

Vi køber direkte fra fabrikanten, i store mængder, uden unødig indpakninger, og sikrer dig derved en rigtig god pris på varen, og samtidig kan vi levere til laveste mulige porto, da du ikke skal betale for at få sendt unødig embalage med.

Vi bestræber os altid på, at vores varer er af højeste kvalitet. På den måde opnår vi, at du bliver tilfreds med dit køb, og at vi undgår returneringer, fordi kunder oplever at have betalt for meget for for lidt, eller at have købt varer af ringe kvalitet.

Alle vores varer er lagervarer, og på den måde, kan vi sikrer dig hurtig levering. Hos os risikerer du ikke, at skulle betale for en vare, for så at vente på, at vi bestiller den hjem til dig.

Da vi køber større partier hjem, kan vi tilbyde en rigtig god og konkurencedygtig pris på kvalitetsprodukter.

 

 

Hvem kan købe hos os?

Vi sælger både til private og erhverv. Prisen er den samme, men som erhvervsdrivende eller butiksejer, kan du ofte købe større mængder, og dermed opnå en god mængderabat. Den samme rabat kan du selvfølgelig også opnå, som privatkunde, blot du køber samme mængde.

På denne måde er der altså ikke specielle priser for erhvervskunder/CVR-firmaer og for private kunder. Forskellen i pris ligger udelukkende i den mængderabat du opnår ved storkøb. Mængderabatterne er så store, at du som erhvervsdrivende helt sikkert vil opleve, at vores priser lave nok, til også at kunne oppebære en god avance, og til at kunne konkurere med andre indkøbssteder du måske plejer at bruge.

i menuen finder du et link til "KLINIK", hvor varer der især henvender sig til salon og klink er samlet.

 

Offentlige institutioner

Offentlige institutioner der arbejder med elektronisk faktura / EAN nr. ved indkøb kan vi betjene ved at der bestilles via email, hvorefer der fremsendes elektronisk faktura. Selve webshop systemet kan desværre endnu ikke håndtere direkte køb med EAN.

 

Vores mål

At levere kvalitetsvarer til den rigtige gode pris
 
At servicere forhandlere og butikker ved at tilbyde rigig gode mængderabatter.
 
At alle vores varer er lagervarer så du sikres den hurtigst mulige leveringstid
 
At opnå kundernes fulde tilfredshed
 

 

Vi glæder os til at måtte betjene dig