Om makeuppensler

Posted by GENDA 21-11-2018 0 Comment(s)

PRO serien består af makeup pensler og børster af høj kvalitet. Der er brugt forskellige materialer til penslerne, nøje udvalgt efter hvilken funktion penslen har.

Alle penslerne er udført i sort lakeret træskafte med blank aluminium ferule.

 

 

Serien består af følgende pensler:

 • LIP-Liner 4mm.
 • LIP-Liner 4mm. med hylster
 • EYE-Liner 1mm
 • ØJENSKYGGE 8mm RUND
 • ØJENSKYGGE 12mm RUND
 • ØJENSKYGGE 8mm FLAD
 • ØJENSKYHHE 8mm SKRÅ
 • PUDDER stor
 • PUDDER / ROUGE mellem
 • FOUNDATION
 • VIFTE
 • BRYN KAM
 • MASCARA
 • APPLICATOR m. refill
 • MAKEUP TASKE i læder

 

EYE Liner 1mm.

Den absolut fineste og tyndeste pensel i serien er eyelineren. Med en spids på kun 1.mm er den ideel til at lave detaljer tæt på øjet. Penslen er fremstillet af sable mink som gør den slidstærk og rigtig god til at opsuge og holde produkter, både flydende og faste. 

 

 

LIP Liner 4mm.

LIP Liner 4 mm. er fremstillet af sable mink som gør den slidstærk, formfast og rigtig god til at holde på produkterne. Du kan bruge den til at påføre flydende læbestift, lipgloss. Med denne pensel vil du kunne lave en utrolig skarp læbestift og du vil kunne komme ind i de små fordybninger i læben. Brug den sammen med den flydende læbestift istedet for en læbeblyant. LIP Lineren fås som pensel med fuld længde eller som kort pensel, hvor der medfølger et hylster der fungerer som låg, så den kan medbringes i en taske.

 

 

Øjenskygge - rund

Øjenskygge penslerne er alle lavet af sable mink. Det er de fordi disse hår er formfaste, bløde og rigtig gode til at holde produkter. Denne egenskab er især vigtig når du skal påføre øjenskygge. Penslen er god til at holde øjenskygge, både i creme og pulver. Med sine bløde fibre, kan du let massere øjenskyggen ind og blende. Den runde øjenskyggepensel fås i to størrelser: 8mm og 12mm.

 

Øjenskygge - flad

Øjenskyggepenslen er fremstillet af sable mink. Denne pensel er formet, så den er flad og en smule spids. Lidt som en mejsel. Det gør at penslen er ideel til at gå skarpt ned mod øjenvipper eller lave en fin god linje ved øjengloben. Den vil også være ideel til øjenbrynsfarve eller til at lægge lys/hvid øjenskygge op mod øjenbrynene for at opnå skarp kant og markante øjenbryn.

 

Øjenskygge - skrå

Øjenskyggepenslen er fremstillet af sable mink. Denne pensel er formet, så den er flad og skrå. Lidt som en  skrå mejsel. Det gør at penslen er fantstisk til at gå skarpt ned mod øjenvipper, eller lave en fin god linje ved øjengloben. Den vil også være ideel til øjenbrynsfarve eller til at lægge lys/hvid øjenskygge op mod øjenbrynene for at opnå skarp kant og markante øjenbryn. Med sin spids er den også god til at lægge lys øjenskygge inde i hjørnet af øjenkrogen, ind mod næsen.

 

Applikator - med RUBY CELL

Du kender helt sikkert de små applikatore, skumpuder, der er gode til at påføre øjenskygge under øjnene. Ofte følger de med din øjenbrynsfarve eller øjenskygge palette til tasken. Denne applikator har en fast, men stadig blød pude af skum. Skumpuderne kan udskiftes og du kan vælge imellem tre forskellige faconer. Selve skaftet er langt og smalt og du vil hurtig opdage, at det er en fordel, frem for de ofte meget korte og små applikatore. Samtidig kan du finde netop den facon, som passer dig bedst og udskifte efter behov. Du behøver altså ikke længere ærge dig over, at farverne blandes på samme pude. Applikatoren er ex. ideel til smokey eyes, den fine makeup ind i øjenkrogen, øjenskygge under øjnene, eller blot til at udblende eyelineren en smule og trykke den ind i huden og fjerne overskudsfarve/pulver. Du kender sikkerrt også det, at få hår eller andet i øjet under makeup. I stedet for en vatpind, der ofte selv kan afgive fnuller, kan denne skumpude fjerne ting i øjet uden at gøre situationen værre.

 

Mascara børste

Du har selvfølgelig en mascarabørste i din mascara. Men denne børste kan bøjes i den vinkel der passer dig bedst. Du kan vælge at bruge den som øjenvippe kam, eller til at komme let ind til de inderste hår. Samtidig er skaftet langt og derfor nem at håndtere, modsat en mascarabørste, som ofte skal holdes imellem to finger og risikerer at smutte. Lav de fine detaljer med denne mascarabørste.

 

Bryn kam

Med denne brynkam kan du let arrangere dine øjenbryn. Kammen kan også fjerne evt. små klatter hvis du har brugt flydende farve eller mascare yderst på øjenvippen.

 

Pudderbørste

Denne børste er lavet af de fineste gedehår. En pudder børste skal have egenskaben af at hårene er lange og bløde uden at være så bløde, at de vælter ud til siderne. Børsten skal også være formstabil, kunne holde til hårdhændet brug og så skal den kunne holde en stor mængde pudder eller rouge, både i pulverform og som creme. Den skal også kunne blende en contour. Derfor er denne børste fremstillet i gedehår, som netop leverer disse egenskaber. Børsten fås i to størrelser. Den store er sær velegnet til pudder, mens den lidt mindre er god til rouge eller contour og blendning.

 

Foundation

Foundation børsten er ideel til at påføre foundation. Med den spidse og lige kant, kan man let komme helt tæt på øjet, hårgrænser. Med sin bredde kan man let dække store områder. Selve penslen er fremstillet i nylon fibre. Det er den fordi en god foundationpensel let skal kunne rengøres og fordi foundation er så farvende, at hvis penslen var af naturhår, ville de opsuge foundation og ende med at blive misfarvede og stive.

 

 

Viften

Du kender situationen, hvor der er sn smule løst øjenskyggepulver på kinden, oven på den kunstige øjenvippe eller at der sidder et lille hår på kinden, som skal fjernes. Med denne vifte er det let, at børste hår, øjenskygge eller et stykke vat fra vatpinden væk. Den er fremstillet af grævlinge hår. Det er den, fordi grævlinge hår er meget stive og stride. De er velegnet til en funktion som kost, hvor hårene ikke må bøje, men skal forblive lige og stive.

 

Makeup pung i læder

Denne makeup punk i ægte læder kan indeholde ialt 14 pensler. Du kan købe den uden pensler eller som del af et komplet sæt pensler med alle 14 pensler fra PRO serien

 

Andre makeup produkter

Bløde latex svampe til fordeling af foundation, blende/duppe, udtone etc

Ekstra skumpuder / Ruby Cells til applikator

 

 

 

 

Om materialerne

Sable mink er slidstærke og formfaste og er gode til at holde på produkter. Derfor er det velegnet til ex. øjenskygge, hvor hårene skal kunne holde godt på løst pulver og kunne holde på meget materiale, uden at drysse. Du kan let rengøre pensler af sable mink. Men husk at tørre dem med hovedet nedad.

 

Goat / Gedehår er utroligt slidstærkt og velegnet til at lave forholdsvis lange penselhår som holder sig lige uden at bøje eller knække.

 

Grævlinge hår er velegnet til en vifte/kost som kan fjerne små pudderrester, øjenskygge pulver, små hår ell. De holder sig lige og stive selv om de er meget lange.

 

Nylon er slidstærkt, suger ikke farve, er nemt at rengøre fuldstændigt.

 

 

Alle pensler kan (og skal) vaskes

Du kan selvfølgelig vaske og rengøre alle penslerne. Det er ikke kun nødvendigt for at fjerne overskudsprodukter, men også for hygiejnens skyld. Du vasker penslerne ved at skylle dem og efterfølgende slynge dem, duppe dem i håndklæde og efterfølgende stille dem til tørre med hovedet ned ad, så vandet ikke løber op i ferulen.