Hvad er GelPolish?

Posted by GENDA 06-01-2017 0 Comment(s)

CCO GelPolish er et professinelt neglelaksystem med BaseCoat, Color/lak og TopCoat.GelPolish er et produkt, som placerer sig imellem en almindelig neglelak og akryl- eller gelé-negle. GelPolish hærder, ligesom ex. Shellac, shellak, akryl og plastfyldninger hos tandlægen, ved at det udsættes for UV-lys. UV lyset aktiverer nogle photoinitiatorer, som igangsætter hærdningen.

Hvis du har prøvet at få lavet shellak,  akrylnegle eller gelénegle, ved du at resultatet er en utolig stærk og hård negl, med en utrolig flot glans og holdbarhed. Ofte laves dette samtidig med at dine negle påsættes tipper, til at forlænge dine egne negle. Modsat en almindelig lak, er en GelPolish meget hård og kan tåle meget mere. Der er selvfølgelig grænser, og selvfølgelig kan GelPolish også få ridser og mærker. Men det er dog helt sikkert MEGET, MEGET mere holdbart end en almindelig neglelak, som ofte ret hurtigt, får en ridse eller et mærke. En GelPolish er utrolig stærk, og hvis du har været omhyggelig med rensningen og forberedelsen (prep), vil du have en neglelak som holder ligeså længe, du kan holde ud at se på den. Altså lige indtil du synes, at udgroningen af din negl er så lang, at det ikke længere ser pænt ud

 

En anden fordel ved GelPolish er hærdningen. Når produktet hærder under UV-lys, kan du med omhu og nøjagtigthed påføre lakken, uden at risikere penselstriber, efterhånden som lakken tørrer. Lakken begynder nemlig ikke at hærde, før den udsættes for UV-lys. Da produktet indeholder et voks, er en af egenskaberne også, at lakken flyder pænt sammen, og derfor ikke har penselstriber.

 

Læs mere om hvordan du anvender CCO GelPolish

 

CCO GelPolish indeholder photoinitiatorer som både kan aktiveres med UV-LED lys ved 382nm.-400nm. og ved traditionel UV lys fra lamper med UV-rør som leverer UV lys med bælgelængde på 365nm. Forskellen på LED lampen og den traditionelle lampe, er udelukkende hvor lang tid, det vil tage at hærde GelPolishen.

 

Læs mere  om UV-lamper og UV lys

 

GelPolish er en såkaldt SoakOff lak. Det vil sige at lakken fjernes ved opløsning. Da produktet er baseret på akryl, opløses GelPolish af acetone. Aftagningen er en smule mere tidskrævende, end når alindelig neglelak aftages, men modsat har man ikke opløst farve, som farver dine fingre eller hud. Produktet opløses, og skrabes af, som et blødt, propøst lag.

 

Det er vigtigt at forstå, at produktet er et kemisk produkt, Produktet bygger på akrylater og kræver derfor også stor omhyggelighed at anvende. Akrylater kan i sjældne tilfælde give en allergiskreaktion ved hudkontakt. Risikoen er kun til stede med flydende produkter. I det øjeblik produkterne er hærdede, er der ingen risiko. Man bør derfor være omhyggelig, når man påfører produktet, og undgå hudkontakt og sørge for at hærde hurtigst muligt. DETTE GÆLDER ALLE PRODUKTER SOM ANVENDER AKRYLATER:  Gelénegle, akrylnegle, GelPolish, Shellac, Gellish og andre lignende produkter.

Der opfordres derfor til, at produktet anvendes professionelt, idet det må forventes, at uddannede og trænede personer i højere grad er i stand til at påføre produktet med mindst mulig hudkontakt.

 

CCO GelPolish består af et vælg af flotte farver fra to paletter. Samtidig kan du med MATTE TopCoat gøre en hvilken som helst af farverne til en mat udgave.

 

Læs mere om farverne i "Farvekort for CCO GelPolish"

 

Bemærk at det ikke kan garanteres at alle de viste farver forhandles

Bemærk at farverne kan afvige, alt efter hvilken skærm de vises på. og derfor også kan afvige fra det endelige resultat.

 

Læs mere om kemikalierne

 

 

Etiketter: farver CCO GelPolish