Kom i gang med GelPolish

Posted by GENDA 02-02-2017 0 Comment(s)

Kom i gang med Gelpolish

 

Du har måske prøvet at få lavet CND shellak negle eller negle med et lignende produkt. Resultatet er super flot. Neglen er glansfuld og holdbarheden er utrolig.

 

Produkterne virker alle sammen på samme måde, og påføres også på samme måde. Alle produkterne indeholder stort set det samme. Produkterne indeholder AKRYLATER og derfor skal der udvises omhyggelighed og påpasselighed ved anvendelse af produkterne. Læs altid vedlægsseddel så du kender sikkerhedsprocedurene for produkterne. For vores produkter kan du finde dem her.

 

Hvad skal jeg buge for at komme i gang?

 

 

At begynde at lave gelpolish negle kræver sum minimum følgende:

 

- En UV-lampe. Du kan sagtens lave negle med en billig UV-lampe med rør. Resultatet er lige så godt, som med ex. en dyrere LED lampe. Forskellen ligger udelukkende i hvor lang tid produkterne skal hærdes. I en 36w UV lampe med rør (den billigste løsning) tager en hærdning 120sek. Tilsvarende tager det 30sek. med en UV-LED lampe. Du skal som oftest hærde 4-5 gange. (1 lag med basecoat, 2-3 lag farve og til slut topcoat). Dette på begge hænder. I den almindelige lampe tager det altså op mod 20min. ialt. Tilsvarende tager det med LED lampen 5min.

se lamperne her

 

- BaseCoat. Det første lag på neglen er BaseCoat. BaseCoat sørger for at hæfte godt og grundigt til selve neglen. Den fylder de mikroskopiske revner i din negleplade op og limer på den måde til neglen. Det er vigtigt at neglen er matslebet en smule, så den har små fordybninger. Det er også vigtigt at der ikke er slibestøv eller fedt på neglen inden BaseCoat påføres.

 

 

 

- TopCoat. Topcoaten er det afsluttende lag. Den giver den hårde slidstærke overflade, og fremhæver glansen. Du kan også vælge en mat topcoat, hvis du foretækker det matte look.

 

- Selve neglelakken (farven). Lakken påføres i tynde lag oven på BaseCoat. Læg aldrig for tykt lag, da lakken så ikke hærdes ordentligt og ikke flyder sammen på den rigtige måde. Påfør hellere flere tynde lag, med hærdning imellem hver lag. Der vil være forskel i hvor mange lag man synes der skal påføres. Det afhænger af farven. Mørke farver indeholder mere farvepigment end de lyse farver. Derfor skal en meget lys pink/rosa påføres i flere lag, end en sort/mørk farve.

Se farverne her

 

- Cleanser (isopropylalkohol). Nogle steder kan man købe cleanser specielt til akryl, gelpolish, shellak, gelenegle etc. Det er alkohol der affedter. Alle produkterne virker på samme måde. Isopropylalkohol kan købes i ex. MATAS. Husk at lade cleanser afdampe helt fra neglen, inden basecoat påføres.

 

- Remover (Acetone). Nogle steder kan man  købe remover. Produktet er acetone og måske tilsat noget farve, duft eller andet. Det er acetonen der opløser neglelakken. Acetone kan købes i ex. MATAS. Væd en Nailpad eller vatrondel i acetone og anbring den på neglelakken. Pak neglen/fingeren ind i et stykke folie/staniol og lad acetonen virke. Herefter vil neglelakken kunne skrabes af med ex. en rosenpind.

 

- Nailpads - (køb fnugfrie nailpads eller brug vatrondeller). se naipads

 

- Rosenpind eller lignende. Bruges til at skubbe neglebåndet op, så du kan lægge lak helt op til negleroden. Bruges også til at skrabe neglelakken af, efter den er opløst af acetonen. se manicure pinde

 

- En ikke for grov fil eller fileblok. Neglen skal lige matteres lidt, så BaseCoat holder rigtig godt. Filen laver små mikroskopiske riller, som BaseCoat kan udfylde og derved hæfte på neglen. Se fileudvalget her